Kalven Seter

Kalven Seter ligg på fjellet, rett ved riksveg 51 i enden av Lemonsjøen. Dette er ei gammal seter med 8 hus fra mellom 1800-tallet og 1900-tallet. Kalven er en unik plass med masse aktiviteter for hele familien, både store og små. I Seterstugu finner man en urban kaffebar der det serveres nykverna svart kaffe, og en rekke melkebaserte kaffedrikker, samtidig nystekte vaffler og tradisjonsbakst.

På Kalven finner man Energikampparken, og om sommeren er det barneridning. Mer om Kalven Seter og aktivitetene der kan man lese om på www.kalvenseter.no

Kalven Seter ligger omtrent 2 mil fra Sygard Storrvik.

Unik natur

Sygard Storrvik er omringet av den vakreste naturen, og byr på mengder av friluftsaktiviteter for både barn og voksne. Det er flotte turmuligheter rundt gården, noe som vertskapet på gården vil forklare om hvis det er interesse for det. 

På gården har vi også sykler som det er mulighet for å låne. Samtidig så ligger vi rett ved Vågåvatnet, der det er flotte fiskemuligheter. Vi har en båt liggende ved vannet som gjestene på gården kan låne.

På Sygard Storrvik er det både hester, sauer, kanin, katter og hunder. Hestene blir brukt i turistnæringen, og om sommeren blir de brukt i barneridning på Kalven Seter. Mer om dyrene våre og hva de brukes til kan dere lese mer om under «Dyrene våre».

 
Aktiviteter for hele familien!

Det kommer stadig nye aktiviterer, og aktivitetene avhenger av årstid. I vintersesongen kan vi tilby blant annet kjøring med hest og slede på forespørsel, men dette er en væravhengig aktivitet. Ønsker dere mer info om dette, så send oss en e-post eller ring.